Pozdrav kolega,
ne znam koj istap imas(#)??? ali evo ovako: strimer za bucova navezes na saranskim udicama #6 i kupis cetke sto
koriste berberi za brijanje. Ofarbas jednu cetku Crnom farbom za kosu,znaci da imas bele vlasi i crne,
navezes prvo bele vlasi(to ti imitira trbuh ribe),i onda stavis od te kolicine koju si stavio za trbuh upola manje crnih za
imitiranje ledja.Mozes se igrati Crstal flashom(stavljati ga izmedju bele i crene boje)..
To ti je osnovni strimer za buciva i od povrsine vode ide 30 cm ma da to zavisi od tvog predveza, i strune koje koristis!
- STAP ZA BUCOVA
Moze od #4 do #7 moj predlog ti je med-fast #6 9Ft nikako ispod.Sve zavisi sta hoces da bacas,naravno jednorucni stap.:)
-STRUNA
Opet zavisi sta bacas, pecas na gore pomenuti strimer: ide struna WF brzo tonuci predvez i podvez 1-2m zavisi kakav si bacac:)
Wf struna ti je i za popere.
Ako ga trazis dublje moraces imati strunu sa tonucim glavom(shootin head)
Napisao sam ti malo o priboru, bice ti lakse.:)
Ponovo o strimerima i tehnici vodjenja
Uradis od cetke variante, skroz beo sa cristal flashom,skroz crn bez icega,crveno beli...Kada vidis raub bacas preko rauba oko 2 m.
kada padne na vodu strimer vuces brzo pogotovo preko zone rauba!kada je prodjes posle jedno 2-3 metra pustis ga na ler 1-2 sek.
i opet brzo vuces, ako mu je u vidnom polju
napasce ga 90 posto...tako ti je i sa poperima bacas ih na tu foru, s tim sto poper moze da napadne i ako ne raubuje.
Popere radis od balsa drveta i rep od grizzly petla razne varijante, lepis oci i te fore...bucov voli da strimer sljasti.
Mozes i od policerona da radis popere...
Eto "Drugar" u kratkim crtama to je to, pitaj sta te interesuje i sta ti nije jasno.
okacicu za koji tan slike mojih favorita za bucova kada budem imao vremena.
Pozdrav