Autor Tema: Kritike i sugestije  (Pročitano 3930 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

igorKG

• Klenaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
Odg: Kritike i sugestije
« Odgovor #120 poslato: 31 Januar 2012, 13:27:03 »

Ja bi tebi opalio nešto drugo(npr. komšinicu)  smiley008
Sačuvana

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • r
« Odgovor #121 poslato: 31 Januar 2012, 13:29:12 »

Momci ovo su kritike i sugestije ,
A ne zelje i pozdravi  smiley003
Sačuvana
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina

Germina

• Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • Chub fishing
« Odgovor #122 poslato: 31 Januar 2012, 13:32:07 »

Ako treba, daj da otvorimo i tu temu, posto mi nije jasan ovaj razgovor, pa nek nastave tamo... smiley010
Sačuvana
Boj ne bije svijetlo oruzije, vec boj bije srce u junaka!

igorKG

• Klenaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #123 poslato: 31 Januar 2012, 14:02:19 »

Urednike, ti znaš da ja samo odgovaram, nikad prvi ne "zadevam"  smiley007
Sačuvana

nesobn

• Klenaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • posteno na vodi
« Odgovor #124 poslato: 09 Mart 2013, 19:36:49 »

Ne mogu da shvatim koja je svrha da pojedini clanovi nekih foruma na po dva,tri pa cak i cetiri foruma postavljaju oglas o prodaji svog stapa,masinice,varalica,pribora ... ?.Razumijem da treba prodati nesto sto nam ne treba,da treba obnavljati pribor,mijenjati,dopunjavati se a sve u sto kracem vremenu,efikasno i po najpovoljnijoj ponudi,al pojedinci pobrkaju koncepciju kupovine potencijalnim musterijama tako sto ljudi cekaju na odgovor,neki jos utvrdjuju pazar a na nekom drugom tamo forumu,stap ili masinica su vec prodati ili rezervisani a negdje cak i poslati buducem kupcu!
Cemu razlog da se na jednom ili dva foruma,oglas ne moze nalaziti par sati ili dan,dva pa da po istoj cijeni ode namjenskom kupcu koji to nesto zeli kupiti?Da li iko od prodavaca razmislja da li taj neko ko zeli da kupi nesto od pribora,odustane od necega boljeg da bi cekao odgovor,da bi na kraju ostao ispaljen na dvije strane a da ne spominjem utvrdjivanje pazara na jednom,drugom ili ne znam kome vise forumu!
Ovo pisem dobronamjerno zbog toga sto mi se sve ovo danas deslilo,gdje sam pokusavao da kupim vec kupljen stap koji je vec bio kod drugog a mozda i treceg vlasnika!
Sačuvana
drinski varalicar

tommylee

• Član Administracije
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #125 poslato: 09 Mart 2013, 20:18:17 »

Postoji opcija praćenje teme tako da svaki odgovor vam stiže na mejl.Naravno ako otvarate poštu svaki dan znaćete gdje imate nepročitane poruke.
U našim oglasima obaveza prodavca je da traži zaključavanje oglasa.
Taj oglas se šalje u arhivu i ne pravi se zbrka!

Svako ko je neodgovoran ne bi mu se trebala ukazati druga šansa jer svi mi gubimo slobodno vrijeme u praćenju toga i ažuriranju!
Sačuvana
Prvi mušičar u Zvorniku

Daba75

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #126 poslato: 09 Mart 2013, 20:22:38 »

kako sam shvatio nešu,glavni problem je sto ljudi neku stvarku prodaju,štap,mašinu,a oglas ne zakljucavaju,bitno da je lova u dzepu,a potencijalni kupci misle da je i dalje aktuelno,u najmanju ruku neodgovorno,imao sam slicnih iskustava  smiley021
Sačuvana

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • r
« Odgovor #127 poslato: 09 Mart 2013, 20:24:56 »

Upravu je Neso potpuno  smiley017

Evo teme http://www.drina.in.rs/index.php?topic=3343.0

Da bar jednom znamo kakvi su ko trgovci ,pa ako neko drasticno prekrsi da sankcionisemo  smiley010
Sačuvana
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina

nesobn

• Klenaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • posteno na vodi
« Odgovor #128 poslato: 09 Mart 2013, 20:59:57 »

U ovoj temi sam htio samo da ukazem na postojecu problematiku koja se konstantno javlja na forumima,a to su rubrike "mali oglasi tj. kupujem prodajem mjenjam"!Vise od toga je problem na koji se ne moze uticati a koji pravi zbrku su,razlicita imena ili nickovi na forumima a artikli isti!Dok sam danas popodne cekao odgovor za kupovinu jednog artikla,promakao mi je drugi i bolji po znatno povoljnijoj cijeni,samo zbog toga sto sam gledao da ispostujem prodavca da bi na kraju od istog,dobio negativan odgovor da je taj dio pribora upravo prodao (na drugom forumu) gdje sam vidio kad je i u koliko sati neko nesto rezervisao a kad je i vlasnik-prodavac trazio "kljuc"!

Sugestija se odnosi na sve vas uvazene kolege,da obratite paznju i da vam se ne desi nesto kao meni!Marko je otvorio temu za nevedeno sve,pa se u njoj mogu razmjeniti misljenja a meni preostaje da sledeci put otvorim cetvere oci! smiley015   
Sačuvana
drinski varalicar

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #129 poslato: 10 Mart 2013, 03:22:15 »

Trgovina je zeznuta stvar jednostavno neko nije rodjen za trgovca. Tj vecina ljudi to ne shvata ozbiljno zakljucavanje i prave probleme. Meni se ne retko desi da mi ljudi traze rezervaciju do plate. I kad stopiram artikal cekajuci kupca on posle 3-4 a neretko i posle 10dana odustane. A recimo ja za to vreme odbijem kupce. Evo to mi se recimo desilo pre neki dan. Covek me moli da ostavim 20 kesica kopci i neke gume. Plata mu 1 navodno. 5 se javi kaze kasni ali se nada sutredan. Zatim se ne javlja 2dana i kad ga pozovem on izbegava razgovor na foru zove me on za 5 min.itd...itd...I naravno ne javi se vise. I ja tu ispadnem budala po ko zna koji put. Zato sam sad definitivno resio ne cekam vise ni boga oca. Ko prvi postavi kes njemu ide roba. Na temu rezervacije pocinjem polako da se jezim..
pokusao sam da budem fer ali ne vredi ima nas raznih...itd..itd...da sad ne pricam sta sve prezivim jer sam cesto u trgovini.
Svi koji me znaju nikad nisam pravio problem da sacekam novac ali rezervacija je najgluplja rec koju sm cuo a koja se dosta koristi na forumima.
da li je probao u radnji kad kupuje hleb da rezervise secer i ulje ????
Ili imas kes ili nemas ....ih sta bih sve ja kupio ali ne more cutim i trpim...ne retko mi za oko zapadnu razne sitnice koje dobijem u zameni ali ne vredi moram ih prodati jer od toga zivim.....
Sačuvana

Lomnica_city

• Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #130 poslato: 10 Mart 2013, 12:46:38 »

Ti si jos i dobro prosao sa 10 dana, ja sam pre par godina bio zavlacen ravno mesec i po, malo skuplji stap pa aj od ove plate ce pola, od iduce pola, pa nije mogao da odvoji, pa poslace mu, pa aj stigle pare javljam ti adresu u cetvrtak (???), i onda u subotu nakon 3 dana cutanja odgovor tipa "kupio sam drugi stap"!!!
I skoro za masinicu sam imao rezervaciju za iducu nedelju, pa iduce nedelje aj docicu u subotu, e ne mogu ja u subotu nisam u Nisu, aj cujemo se onda u sredu, nije ni u sredu dosao, aj cao, nema vise rezervacije duze od 2 dana.
Sačuvana

nesobn

• Klenaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • posteno na vodi
« Odgovor #131 poslato: 24 Mart 2013, 22:11:37 »

U rubrici "Crvena Zvezda VS Partizan" nalazi se vise nekulturnih postova s ruznim rijecima koje neprilice da se nalaze na forumu!Stvarno bi trebalo pojedince opomenuti a postove izbrisati!
Sačuvana
drinski varalicar

tommylee

• Član Administracije
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #132 poslato: 24 Mart 2013, 22:20:42 »

Ja da se pitam temu bih izbriso!
Na ovakvom forumu takve teme su nepotrebne,ja sam to napomenuo u startu jer sam znao do čega će doći.
Bolje to u startu ugasiti nego da se rasplamsaju strasti!

Sačuvana
Prvi mušičar u Zvorniku

nesobn

• Klenaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • posteno na vodi
« Odgovor #133 poslato: 24 Mart 2013, 22:23:16 »

Podrzavam te Tommy!
Sačuvana
drinski varalicar

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • r
« Odgovor #134 poslato: 24 Mart 2013, 22:31:37 »

Dobro je da nisam jedini ,danas sam napisao  da cu izbrisati temu ako se nastavi ,al sam obrisao jer sam mislio da samo ja tako mislim  smiley012
Ide napomena u temu , smiley010
Sačuvana

Mileka

• Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • Mileka
« Odgovor #135 poslato: 24 Mart 2013, 23:29:51 »

+ za zatvaranje teme, uz dužno poštovanje kolega koji bi voleli da je aktivna  smiley010 davno beše 7 razred osnovne škole kada sam se žestoko poslađao sa drugarom oko te teme, i posle toga rekao sebi kraj  smiley017
Sačuvana
Današnjem čoveku nije problem oprostiti neuspeh. Problem je oprostiti mu uspeh...

Russ

• Klenaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #136 poslato: 25 Mart 2013, 18:28:40 »

Mileka druze nista vise nije potrebno reci to je to smiley010 smiley010 smiley010 smiley011
Sačuvana
Gramaticke greske su u napred predvidjene,ko neku nadje moze slobodno da je zadrzi,proda ili pokloni...

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #137 poslato: 25 Mart 2013, 23:39:08 »

Ja je i ne citam. Iskreno fudbal mogu i da ukinu ako se ja pitam  smiley017
Sačuvana

Rijeka Drina List Ribolov Musicar Varalicar.rs