Ne mogu da shvatim koja je svrha da pojedini clanovi nekih foruma na po dva,tri pa cak i cetiri foruma postavljaju oglas o prodaji svog stapa,masinice,varalica,pribora ... ?.Razumijem da treba prodati nesto sto nam ne treba,da treba obnavljati pribor,mijenjati,dopunjavati se a sve u sto kracem vremenu,efikasno i po najpovoljnijoj ponudi,al pojedinci pobrkaju koncepciju kupovine potencijalnim musterijama tako sto ljudi cekaju na odgovor,neki jos utvrdjuju pazar a na nekom drugom tamo forumu,stap ili masinica su vec prodati ili rezervisani a negdje cak i poslati buducem kupcu!
Cemu razlog da se na jednom ili dva foruma,oglas ne moze nalaziti par sati ili dan,dva pa da po istoj cijeni ode namjenskom kupcu koji to nesto zeli kupiti?Da li iko od prodavaca razmislja da li taj neko ko zeli da kupi nesto od pribora,odustane od necega boljeg da bi cekao odgovor,da bi na kraju ostao ispaljen na dvije strane a da ne spominjem utvrdjivanje pazara na jednom,drugom ili ne znam kome vise forumu!
Ovo pisem dobronamjerno zbog toga sto mi se sve ovo danas deslilo,gdje sam pokusavao da kupim vec kupljen stap koji je vec bio kod drugog a mozda i treceg vlasnika!