Autor Tema: Kritike i sugestije  (Pročitano 3940 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

milosh

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
Odg: Kritike i sugestije
« Odgovor #20 poslato: 28 Januar 2011, 00:04:18 »

Gorane ako se skupi fino drustvo , bude jako zanimljivo...proslu zimu na jednom od foruma sam utuko vreme i prosla mi zima k'o dlanom o dlan...
Sačuvana

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #21 poslato: 28 Januar 2011, 00:10:27 »

Razmisljali smo o tome. Ali ipak necemo. Ima FB i ostalo. Moze da se skupi drustvo ali.... to nam zahteva neke izmene oko foruma. Za sad ce mo ovako ....sledece godine ili pre videcemo  smiley010
Sačuvana

Raka Hardy

• Somdžija
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #22 poslato: 28 Januar 2011, 00:12:27 »

Otvorite grupu na Fcb i imate mogućnost istovremenog (grupnog) dopisivanja  smiley010
Sačuvana

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #23 poslato: 28 Januar 2011, 10:43:59 »

Sačuvana

Raka Hardy

• Somdžija
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #24 poslato: 28 Januar 2011, 12:03:31 »

Da, ali to je stari tip facebook grupe koji nema mogućnost zajedničkog ćaskanja ( chat ) . Ima klasičan model kao što profili imaju. Od pre mesec dana, grupe koje se otvore imaju sasvim drugačiji ''oblik'' i mogućnosti. Zapravo mnogo manje mogućnosti , ali im je data ta, zajedničkog ćaskanja. Tako da na jednom chatu (panou) može pisati neograničen broj ljudi istovremeno, te se stvara osećaj kao da ''sediš sa 10 ljudi u kafani'' .
Inače, stare grupe su mnogo bolje ali nove imaju prednost zbog ovog..

Sačuvana

Raka Hardy

• Somdžija
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #25 poslato: 28 Januar 2011, 12:09:46 »

Sada sam pogledao..
Ovo :
http://www.facebook.com/pages/Drina/118026444880761?ref=ts
nije grupa na fcb. Ovo je stranica. Kod stranica postoji samo opcija LIKE, te imate ljude kojima se stranica sviđa.
Kod grupa je drugačije. Imate ČLANOVE. I mnogo veće mogućnosti obaveštavanja ''akcija'' . 

Sačuvana

tommylee

• Član Administracije
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #26 poslato: 28 Januar 2011, 14:20:51 »

I eto foruma na FB  smiley007
Sačuvana
Prvi mušičar u Zvorniku

Napadač

• Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • Total fishing
« Odgovor #27 poslato: 28 Januar 2011, 14:44:33 »

Ja stvarno ne vidim razlog(ni potrebu) uvodjenja chat-a smiley018
Sačuvana

Raka Hardy

• Somdžija
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #28 poslato: 28 Januar 2011, 18:20:13 »

Ni ja, ali samo iznosim mogućnosti.
Na Fcb stalno nešto menjaju i zeznuli su mnogo toga....
Sačuvana

tommylee

• Član Administracije
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #29 poslato: 28 Januar 2011, 19:07:51 »

Svaki čas mjenjaju,a evo i na jutjubu mi nalog izmjenjan:Stalno nešto komplikuju  smiley022
Sačuvana
Prvi mušičar u Zvorniku

Keltan01

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #30 poslato: 04 Oktobar 2011, 01:18:11 »

Ovako.clan sam na jedan americki forum od 5maja 2009 godine.A taj forum postoji od 2001 koliko se secam.Pravila za clanove su vrlo jednostavna:strogo zabranjeno ama bilo kakvih linkova(o komercijalnim necu ni da pisem,nema sanse BAN dozivotni odmah) na forum,strogo zabranjeno napisati IME nekog drugog foruma.strogo zabranjeno vredjanje clana foruma,bez razlike koliko drugaciji stav imao.Skretanje sa teme dozvoljeno,cesto se praktikuje,ali to su konstruktivni postovi sa znacenjem,ne blabla.Do pre neki mesec nije isla nikakva reklama na taj forum,nikakva.Gazda pametan,postavio moderatore koje su vrhunski strucnjaci za deo foruma koji vode.ne mozes tamo samo lupetati bez veze,i ostati ziv .Sta mi je poenta,danas posle deset godina ima Zavidan broj clanova,kvalitetne teme i odgovore na teme.Bukvalno bukvar za ribolov,bilo koji i morski i slatkovodni i musicarenje i nautika i svasta...Slike ulova? Slobodno mogu biti obesene,krvave kakve god,samo da su u meri,da nije zabrana i nije veca kolicina od dozvoljene..
I sada pre nekoliko meseci Opa otvorio vrata za reklame i sponzore,a oni navalili ko na koncert od Cece,verujte mi na rec.Najverovatnije sada zaradjuje velike novce,JBG samo 50000 clanova je a tek koliko poseta ne mogu ni da zamislim.Niko nije lud da tu ne plati reklamu...cak i pretstavnici mnogih firma su clanovi kao od lamiglasa recimo.I kada ONI napisu post ,ispod teksta mora jos dodati: ''ja sam pretstavnik lamiglasa' ili ja sam trgovac koji prodaje to i to,da ljudi znaju ko sta i o cemu pise,jasno nam? Ima jos mnogo toga ali ne moram sve ,dosta je.
Zasto sam ovo pisao? Moj savet do vas,batalite te kao ''prijateljske forume'' nista dobro ne misle,a ine treba vam,ne dajte linkove da idu nikakve,osim You tube ,ako na snimak nije neka reklama(to sam zaboravio da spomenem) ne dajte da se pisu bez veze postove samo da se broje ....blabala a nista korisno! To je posao moderatora,da procene tezinu,kvalitet svakog posta,namere zasto je pisan...clanove ne mozes ''kupiti'' mozes privuci samo kvalitetnim temama(a time automatski  i kvalitetni clanovi ) kvalitetnim postovima,bez skrivenog znacenja,I ja imam jos ponesto da naucim,nisam posisao sva pamet sveta,svestan sam sebe ,ali najveci broj clanova su pocetnici,mladi decki koji zele nesto korisno nauciti.Mladi decki nemaju svoje novce,da kupe saltige i japanske stapove...Mladi decki koji citaju i uce(ako ima sta naravno)Pokusao sam na neke forume da potegnem prave teme,recimo citaiti vodu,gde je kada kako riba.ali kvaziribolovci iz ko zna koji pobuda je odvedu u corsokak i jednostavno je neprijatno vise pisati.. A pogledajte,tek tuk neko pitanje? zasto ne pitaju? Stide se ,stide se verujte mi,stide se da pitaju najosnovnije stvari Misle da ako nemas stap i masinica koje kostaju 1500 eura nisi ribolovac!Apsurd,kamo ja da sada imam vremena,pecao bih germinom opet i upecao ,samo da idem koliko sam isao  smiley012
Poenta mi neko ovde od Vas trosi svoje vreme i novce,treba onda  i da zaradi  smiley010 A i da nije to cilj.kvalitetan forum je onoliko koliko ima kvalitetnih clanova,iskrenih ribolovaca,bilo mladji bilo stari vukovi ne TRGOVACA .
Trgovacete Vi ,kada stvorite uslove za to   smiley010
Sa nekoliko sam foruma otisao,zasto necu pisati,svugde razliciti razlozi.zao mi je, na svaki sam ostavio po nekoliko dobrih''nikova'' .Vremenom cu i ovde naci ,siguran sam ''ljudi moje sorte'' koliko cu vremena izdrzati ovde ne zavisi samo od mene ,vec od sve vas.....Ali na onaj americki cu biti dozivotan clan,bar dok mogu da citam i ponekad nesto napisem .Zato sto tamo te stite 50000 clanova ko jedan, jednostavno nema mesto nebulozama tipa ''vukao som camac 4 sata''   smiley010
Sačuvana

Lomnica_city

• Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #31 poslato: 04 Oktobar 2011, 01:44:28 »

Kako fino potkaci Brusa i Vrapca, varalicar.rs, sve koji su ti ikad odgovorili na uvrede i prozivke kojima ti obiluje skoro svaki post, umesto da su ti se sklonili kao mnogi, i naravno za kraj Rajceta, po ko zna koji put, pritom pokusavsi da napravis od sebe nevinasce, koji zbog nerazumevanja i pakosti drugih napusti nekoliko foruma (tacna informacija je da si BANOVAN sa svakog od njih), poznavaoca, cak dobrocinitelja koji samo hoce da pomogne pocetnicima koji nemaju za Saltigu i japanske skupe stapove, cccc...

Drugarstvo nasih foruma nije lazno ma koliko ti TRIPOVAO da je jer si kivan na nas forum sto te tamo nisu prihvatili onako kako si zamislio, i to clanovi, a ti opalio po adminima, ocekivao si da su vise kao Glod (i ti) verovatno, interesantno je kako se nisi setio da pljuckas po drugima koji su "zaboravili" da kazu da uvoze ovo ili ono, ili preprodaju ovo ili ono, ili cak sire kradenu robu po forumima, ili po samom sebi kad samo gnjavis o Saltiga-i, Stella-i, somovima od 5m samo kod tebe... Jer time upravo radis to za sta druge krivis, nabacujes osecaj krivice drugima sto nemaju za to, ili ne misle da im je potrebno, ili ti ne veruju jer nisi dokazao da si dostojan toga...

Stvarno ti nije trebalo ovakvo mudrovanje i glupiranje kad TI prvi pocinjes sa provokacijama i TI moras da imas zadnju rec pa bog, neke stvari ne mogu biti po tvom jer si ti gost svuda i tebe ne treba da se tice da li neko hvali neki stap jer je stvarno zadovoljan sa njim ili jer planira da u nekoj buducnosti prodaje isti, ili hvali silikonac na koji je navodno najvise upecao a ustvari mu je ortak proizvodjac poklonio saku-dve da ih hvali, itd...
Tvoje je da ucestvujes i budes onakakav kao sto drugima drzis pridike da budu, mator si covek a jos to nisi naucio, ako si nasao jedno mesto na netu gde si kao kod kuce, ne znaci da ces tako proci svuda, nisu svi (na srecu) kao ti pa otud i nesuglasice, toliko o tome...
Pozdrav
Sačuvana

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • r
« Odgovor #32 poslato: 04 Oktobar 2011, 01:47:49 »

Keltane Dobar post smiley010

Slazem se ja sa tobom potpuno  smiley017

Ali .....

Ovako politika je jasna NEMA SPONZORISANJA I REKLAMA, ama bas SVAKO IMA PRAVO DA KAZE SVOJE MISLJENJE ali NESME DA VREDJA u pravilniku je jasno da svaka reklama organizovane prodaje treba odobrenje administratora foruma ,to do sad niko nije postovao ,skoro sve organizovane prodae de je bilo su izbrisane ,niko nije trazio dozvolu a da ju je trazio i ako bi je dobio bilo bi to bez ikakve novcane naknade ali bez obzira ako neko dobije pravo da perstavi ono sto ima u prodaji NESTICE NIKAKVU ZASTITU niti privilegiju od strane urednistva ,znaci i dalje clanovi imaju pravo da kazu sta misle o tome  smiley017  bas zbog toga bi je i dobio djabe .

Ja sam otisao sa skoro svih foruma de je reklama bila prioritet i de su oni koji su bili sponzori bili zasticeni ko beli medvedi ,mene to neinteresuje i ja necu dozvoliti da se desi ovde .

Pazi Keltane ovo sto si napisao ,ja se potpuno slazem ,to je definitivno recept za uspesan forum ,ali kod nas su forumi buvlje piace ,neki forumi samo zbog toga funkcionisu ,ovo je Balkan nemozes mimo sveta ,i zbog toga se neke stvari desavaju u tom aspektu prodaje i reklame i na ovom forumu ,jel lednostavno nije moguce izbeci .

Ja licno a mislim da niko iz urednistva nezeli da stoji iza nekoga za male pare a ako dam dozvolu pre cu da je dam djabe nego za sitne novce moj obraz vredi ,ja necu da je ponizavam ,ovo sve radim Ja i svi ostali iz urednistva VOLONTERSKi ,sto se kaze i gazdu smo rusili o svom trosku ,jednostavno zelimo svi dobar i kvalitetan sadrajno forum a zarada bar kod mene ne postoji uposte kao prioritet.

Jednostavno ljudi su navikli na jedan obrazac funkcionisanja foruma ,i danas kad bi ja to promenuo i striktno se pridrzavao toga ,z 6 meseci ja mogu da zatvorim forum jel ce biti prazan ,ali ovako moze da kazes sta imas u prodaji al moras da pitas i svi mogu da kazu sta misle slobodno ,i mirna backa ja mislim da je to savim korektno i da to ama bas nigde nemoze a kome se nesvidja nek plati 20 -30 E za 3 meseca na drugim forumima pa da bude zasticen a ostai nek  cute i nek gutaju ja NECU  smiley010
Sačuvana
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina

Keltan01

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #33 poslato: 04 Oktobar 2011, 02:05:58 »

Vidis Marko,post iznad tebe je prava slika,ono o cemu pisem,ono sto ne valja....banovan sa svih foruma? Za takve tvrdnje da iznesem treba da imam i dokaze...Ovako cemo da jednom raskrinkam ovog lika za svagda i to ovde ako mi Admini dozvolite.

maveric,Rj jesam banovan na forum gde sam bio moderator,vas kolega?
Miloshe jesam banovan na forum gde smo chatovali celu zimu   smiley002
Koga da pitam samo za onaj treci forum.od koga sam otisao davno ,ajde kolege secate me se valjda..Tamo sam trazio sam da me iskljuce ,zbog nesuglasice za zimskim somom ,da vas potsetim
U stvari Marko ,moze ovako : kazi kada ,koji tren i ja cu se prijaviti na ta dva foruma odmah,ako treba sada ,google mi pamti lozinke  valjda jos..Pa da vidimo ko laze i zasto !

Sto se tice oko prvog posta,jasno mi je da je ovo Balkan,ali uz trud i odricanje moze se mnogo postici,siguran sam,samo treba vremena,koliba se pravi za sat,ali toliko i traje na kosavi.zdrava kuca pocinje od jakih temelja... smiley010

Sačuvana

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • r
« Odgovor #34 poslato: 04 Oktobar 2011, 02:17:50 »

Ma ljudi ostavite sta je bilo na drugim forumima uopste nije bitno ,to je bilo tamo, ovo su kritike i sugestiuje za OVAJ forum .

I ja sam trajno banovan na jednom forumu ,zbog neslaganja sa jednim belim medvedom i kritika na rad urednistva ,pa najadnije i najlicemernije bi bilo da se ponasam ovde kao oni .

A oni se tako ponasaju zbog ulizivanja i zbog sitne love ,e ja necu sitne pare a neulizujem se nikome ,zato svako moze da kaze sta misli o necemu bar na ovom forumu ,bez straha da ce biti banovan ali nesme da vredja smiley010

Sačuvana
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina

Keltan01

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #35 poslato: 04 Oktobar 2011, 02:23:43 »

Marko,ovo je tema za pitanja i sugestije do admine,moderatore foruma valjda? Sta ima gospodin da mi odgovara na moj post vama ?Zasto dozvoljavate? Drugo,izneo je TVRDNJE za jedan clan foruma  a ne misljenje kako moze da se predje preko toga tek tako.To je napad na licnost i ako se dokaze da te TVRDNJE nisu tacne ,ja bih iskreno takvog clana sancionirao uz izvinenje za lazno iznesene tvrdnje  smiley010
Sačuvana

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • r
« Odgovor #36 poslato: 04 Oktobar 2011, 02:36:35 »

Jebiga, demokratija na delu  smiley010

Sačuvana

Keltan01

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #37 poslato: 04 Oktobar 2011, 03:08:43 »

Onda meni nije mesto ovde,ja volim malo drugaciju demokratiju   smiley010
Molim Admina da izbrisi moj nalog  smiley010
Moj najiskreniji pozdrav svim pravim ribolovcima,ima vas puno ovde  smiley011

PS.A dali je istina tvrdnja koju je izneo ovde jedan ''pocasni''' clan ovde uvericete se brzo,kada kolege odgovore.Evo na kraj i ja cu zloupotrebiti ovaj forum po prvi put,napisacu ime drugog foruma.Pogledajte u vicove na forum ''vukovi sa dunava'' napisao sam post nocas ,cisto da se vidi jesam banovan ili ne a i kolege ce potvriti isto ovde.ostale forume necu pominjati znaju koji su one koje sam pitao  i  odgovorice vam 100% potvrdno ,da niasm banovan vec otisao iz nekih mojih razloga  smiley002 

Sačuvana

rj

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #38 poslato: 04 Oktobar 2011, 08:57:22 »

keltane ...ovdi si prevazišao samog sebe  smiley007 smiley007 smiley007 u rekordnom vremenu brišeš nalog  smiley008 smiley008 ..P.S. jeste bio je nočas na vukovima  smiley017 ....lomunac a jel si ti bio  smiley007 smiley007 smiley008 smiley008
Sačuvana

milosh

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #39 poslato: 04 Oktobar 2011, 09:00:43 »

Ja koliko znam da je sa foruma R......com otisao svojevoljno zbog neslaganja oko....(nema veze) za druge forume ne znam
....To sada nije tema ove teme""Predlozi i Pitanja" ili "Kritike i Sugestije" ...Administratori,verujem da kada ste se prihvatili da budete to sto jeste,znali ste(trebeli ste) da moze da dodje do ovoga...PREDLOG ili SUGESTIJA: Stopirajte ubuduce bilo kakva prepucavanja ako vidite da vode gde ne treba (a ovde se videlo)...Nije nam u cilju da se gube clanovi vec dadovodimo druge....
Ljudi verujem ja da svima dodje "zuta minuta" i da je "kratak fitilj" ali budimo korektni i precutimo ponekad nesto za radi dobroga sutra...Nije mi bio cilj da nekoga uvredim i trudio sam se da to ne uradim ali ako sam ipak to ucinio evo javno se izvinjavam smiley010 smiley009
Sačuvana

Rijeka Drina List Ribolov Musicar Varalicar.rs