Rj i Milos su krajnje objektivno i sa strane napisali svoje misljenje i mislim da je Ok ,krajnje.
U raspravi ama bas niko ne pobedjuje ,ja mogiu da imam svoje misljenje i napisem ga ,neko drugi ima svoje misljenje i on ga napise ,objasnis ti meni zasto tako mislis ja tebi i to je to ,postovi postoje da bi oni koji citaju ,stekli svoje misljenje na osnovu svog iskustva i naseg pisanja i na osnovu toga za sebe odlucuju ko je uparavu
Pisati ja sam u pravu ti si lazov ,pa ko jos u to veruje ,niko ,vredjanje bez argumenata ,je cist promasaj .
Pa Galilea su bre na lomaci tali da zapale sto je tvrdio da je zemlja okrugla ,a jel bio u pravu a tad kad je on to pricao 99% je mislilo suprotno ,i ko je usao u istoriu ,dal on koji je imao dokaze il oni sto su ga proglasavali za vesticu i lazova
Mnogo ljudi je skrenulo paznju da smo suvise popustljivi i liberalni ,ovo sto je Milos rekao das se sece cim se vidi de ide ,bice ispunjeno ,stvarno je prevrslo svaku meru
@ keltan ,to sto je on odgovorio na mestu de mu mesto nije da odgovori o nama ne govori nista ,to o njemu govori , nije nikakav povlasteni clan i ima ista prava kako svi mi ,povlastenih clanova nema ,sto se tice brisanja naloga ,to nije pravilo ,to svaki clan moze da uradi i nema potrebe da pise javno ,ja razumem da si ti isprovociran ali ...
Do sad je to ispunjeno samo jednom coveku ,i taj se uclanio ponovo ,nekazem ja da ti nisi od reci da ces se uclaniti poovo, nego jednostavno to mozes sam da resis ,na svom profilu
@lomnice prozivati nekoga da je neko banovan moze samo neko ko NIKAD i NIGDE nije banovan ,secamo se svi one teme na varalicaru ,i sta je bilo i kako je bilo.nije lepo a i smesno je

I molim te prestani da budes advokat bilo kome ,i da u svemu prepoznajes prozivku ,da na indirektnu stvar pises direktno i pominjes sto imena sto brend de mu mesto nije, to VISE NECE MOCI ,sta je imalo da se dogovori izmedju mene i ostalih je dogovoreno i nema sta ti da objasnjavas i pojasnjavas ,ako ja nemislim da treba a ni oni sta se ti mesas i objasjavas ,zasto je nesto uradjeno i kako
Da satavimo tacku na ovo ,vise