Autor Tema: Solidan jacii stap za belu ribu do 100e  (Pročitano 3970 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
Solidan jacii stap za belu ribu do 100e
« poslato: 13 Septembar 2010, 22:31:13 »

Kolege nisam bas dosta upucen oko stapova. A hocu uzeti neki pa svaki savet dobro dosao  smiley010
Sačuvana

Dusan

• Gost
Odg: Solidan jacii stap za belu ribu do 100e
« Odgovor #1 poslato: 30 Septembar 2010, 10:30:37 »

Mislim brajkino da bi ti Tubertinijev KCT-522 od 4,9m najbolje legao,to uzimaj obavezno... smiley002 smiley008
Sačuvana

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
« Odgovor #2 poslato: 30 Septembar 2010, 11:07:17 »

Napravio sam opasnu gresku sto prodadoh taj stap. Jos uvek se kajem, tako mi je lezao .... smiley012 smiley012
Sačuvana

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
  • r
« Odgovor #3 poslato: 30 Septembar 2010, 17:50:06 »

I to za 130 E ako se nevaram smiley012 ,pride i masinica smiley018 Ja sam hteo da ga uzmem al kasno sam video oglas,sto nepogledaj Awa shima dobri su a nisu skupi il da vidis neki takmicarac od 5 m jaci ima ih a nisu skupi,tj. nemora neki vrhunski ,trebi treba jaci ,nema veze ako je malo tezi moze se balansirati tegovima u End kapi,pa da ti neko naveze provodnike i drzac masine,video sam taki stap i mogu reci da sam se iznenadio ,a takmicarac je neki formaks,ojacan karbonskim trakama.
Ebiga to je sve alternativa al bolje ista neg nista smiley012
Sačuvana
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
« Odgovor #4 poslato: 30 Septembar 2010, 18:30:03 »

Takmicarci ili petljasi su meki i male tezine bacanja. Ja bih isao i do 10gr plovcima.
Nema mesta inprovizaci. Gledao sam tehnijum oznake 7 i spida .....
Sačuvana

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
  • r
« Odgovor #5 poslato: 30 Septembar 2010, 18:37:47 »

Pa zar oni nisu preko 100 E  smiley013 ,ajd ako naletis na nesto u radnjama jav,i mene to interesuje smiley010
Sačuvana
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina

elcha

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #6 poslato: 30 Septembar 2010, 23:59:07 »

toplo preporucujem awa shima VULCAN akcije 20-60g 4,20 ili 4,50m lagan, a jak ko crna zemlja, dobar na izbacaju, dobar na kontri, jednom rjecju extra stap
Sačuvana
Tko svoju želju zna zadovoljiti - pametan je. Tko ju zna obuzdati - mudar je.

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
  • r
« Odgovor #7 poslato: 01 Oktobar 2010, 00:50:00 »

Mislis na ovaj

Mislim da to nije stap koji ce se svideti Vladi,ja sam ga kupio samo zato sto je jak ko Crna zemlja,peco sam malo ,al me zamara imam problema sa zglobom i posle 2 sata otpade od bola,a kad pecam mladicu nista smiley013 ,mislim da je primenjiviji za bucova i to onog na 100m od obale,ili xxl mrene teskom plovcima .
Ako oces Vado da probas dacu ti ,nije problem a ako ti se svidi il nenadjes nesto drugo pecaj ovu zimu sa njim,meni i onako kupi prasinu smiley010 duzine je 4,2 m a tb mislim da je 30 -60  il ko sto kolega rece 20-60 nisam siguran.
Sačuvana

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
« Odgovor #8 poslato: 01 Oktobar 2010, 11:15:43 »

Meni je donja duzina 5m. Mozda najidealni 5,50.
Javice mi decko koliko je blank spida od 5m oznake 7. A ima i oglas od Jareta spid gotov sa alkicama 140e. Stap je ludilo za teze pecanje dusu dao.
Evo slicice spida kod Jareta je nov

Sačuvana

elcha

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #9 poslato: 01 Oktobar 2010, 11:29:02 »

Mislis na ovaj

Mislim da to nije stap koji ce se svideti Vladi,ja sam ga kupio samo zato sto je jak ko Crna zemlja,peco sam malo ,al me zamara imam problema sa zglobom i posle 2 sata otpade od bola,a kad pecam mladicu nista smiley013 ,mislim da je primenjiviji za bucova i to onog na 100m od obale,ili xxl mrene teskom plovcima .
Ako oces Vado da probas dacu ti ,nije problem a ako ti se svidi il nenadjes nesto drugo pecaj ovu zimu sa njim,meni i onako kupi prasinu smiley010 duzine je 4,2 m a tb mislim da je 30 -60  il ko sto kolega rece 20-60 nisam siguran.
da to je taj, imam i ja isti, ali nemam nikakvih problema s njim, nista me ne boli lezi mi savrseno, po citav dan pecam a zglobovi ok  smiley002 al dobro nekom i ne lezi
Sačuvana

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
  • r
« Odgovor #10 poslato: 01 Oktobar 2010, 12:35:20 »

Nisi ti mene kolega razumeo ,al nisam ni ja lepo napisao smiley012 ja sam hteo da kazem da ja imam problema sa zglobom(3 puta sam lomio sitne koscice smiley008 ) i da kad pecam sa tim stapom jer je kratak i ima malo deblju rucku i malo nebalansiran imam strasne bolove smiley017

Inace stap je nevidjeno jak,baca jako lepo pogotovu plovke 5+ ali za kontrolu na 30-50 m kako njenu treba jos ako duva vetric je neupotrebljiv,zato sam napisao da mu se nece svideti smiley010 (ajd otvoricemo temu o tom stapu imam ja jos slicica smiley010 )
Poz Marko
Sačuvana

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
« Odgovor #11 poslato: 01 Oktobar 2010, 14:34:42 »

Mene zeza dubina koja je oko 5m na mestu gde pecam. Sa klizecim plovkom na voznju stvari ne stoje dobro bar kod mene. Nikad ne znam gde sam sa dubinom. Fiksni plovak je zakon na pustanje.
Sačuvana

elcha

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #12 poslato: 01 Oktobar 2010, 15:23:47 »

tri puta lomio zglob smiley015 , ti si pravi akrobata, sad je jasnije, ja pecam uglavnom sa fiksnim plovcima i ne bacam toliko daleko tako da mi je skroz ok, ne bih ga mijenjao ni za jedan drugi pozz smiley009
Sačuvana

orkafoto

• Skobaljaš
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #13 poslato: 31 Oktobar 2010, 13:57:03 »

Kolege nisam bas dosta upucen oko stapova. A hocu uzeti neki pa svaki savet dobro dosao  smiley010

Ja koristim Cosmos (Falkon) od 5m za pecanje bele ribe najviše na Drini i Dunavu (skobalj,mrena,plotica,deverika itd) i prezadovoljan sam sa nji jer je lagan a vrlo jak i oštar štap. Cena mu je negde oko 100-nak evra ali se malo teže pronalazi u radnjama.
Radi se i kao takmičarac ali u bolo verziji tako da se može nadograditi karikama i holterom za mašinu.
Moja iskrena preporuka! smiley011
Sačuvana
Ako si čitav dan aktivan kao pčela,
radiš kao konj i na kraju dana umoran si kao pas,
porazgovaraj s veterinarom,
postoji mogućnost da si MAGARAC!

Napadač

• Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • Total fishing
« Odgovor #14 poslato: 01 Novembar 2010, 15:58:23 »

Cosmos je dobar štap, ako ga nađeš nećeš pogrešiti smiley011
Sačuvana

mister x

• Zelenkaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #15 poslato: 03 Decembar 2010, 08:50:17 »

Pozz..svima.
Sta mislite o Milo Koex-u 2009. na 5 met.?
Peca li ko takvim ili slicnim stapom?
Sačuvana

Napadač

• Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • Total fishing
« Odgovor #16 poslato: 03 Decembar 2010, 09:01:29 »

Ja sam imao isti od 6 m., i pukao mi je na prvom pecanju smiley008 Plovak 6 gr., lagan zabačaj (blizu), i puca deo ispod vrha ... izlomio sam ga momentalno u 100 delova (i završio za sva vremena sa tim "štapićima") ... Tanki su mu zidovi (pretanki), tako da ti preporučujem da bežiš od njega ... i nikako ne spada pod "jači" štap (naprotiv) ...
Sačuvana

mister x

• Zelenkaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #17 poslato: 03 Decembar 2010, 12:52:21 »

smiley015 smiley015 smiley015 Au znaci tu nema ni S od Solidnog...
Bilo kako bilo ja sam ipak za Shimano..
Recimo Speedmaster GT5 500 za malo vise od 100eura...
Sačuvana

Napadač

• Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • Total fishing
« Odgovor #18 poslato: 03 Decembar 2010, 16:34:31 »

Po meni, mnooogo bolja varijanta smiley010
Sačuvana

Shkobalj

• Član Administracije
  • Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #19 poslato: 03 Decembar 2010, 18:52:35 »

Meni je covek radio alkice na Falconovom Cosmosu, i vadio sam svasta na njega, prezadovoljan, 5-15 gr., bolonjez...  Speedmaster je dobar stap, neces se zeznuti ako ga uzmes... smiley010
Sačuvana
Zasto ne lovis ribu? Izgleda velika ludost, sto i jest, ali postane najveca strast. I brani covjeka od njegovih ludosti. Svijet se moze rusiti, a ti ces, nepomican, buljiti u vodu. Najveca mudrost u zivotu je da covjek pronadje pravu ludost.

Rijeka Drina List Ribolov Musicar Varalicar.rs