Autor Tema: Primedba  (Pročitano 2278 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ruki

• Član Administracije
  • Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • Flyfisher
Primedba
« poslato: 01 Oktobar 2010, 16:40:15 »

Imam jednu primedbu na deo foruma koji se smatra malim oglasima. Primetio sam da ima par ljudi koji postavljaju oglase tipa>> prodajem to i to o ceni na pp.
Sta je tu tajna pa cena ne moze da se upise, ili bar okvirna cena i obavezan opis proizvoda, pa bar link ka nekom sajtu gde postoji review za isti?? Cemu misticnost?? Takodje neki koriste forum samo radi gore navedenog dela foruma!!! Zasto ne ucestvuju u diskusijama kao i ostali clanovi vec, bicu slobodan da kazem, "ZLOUPOTREBLJAVAJU" postojanje jednog ovakvog sajta. 
Misljenja sam da bi u pravilnik oglasavanja trebalo uvesti sledece:
Lice koje postuje oglas, mora da navede osnovne karakteristike robe koju prodaje,
Lice koje postuje oglas, mora OBAVEZNO da navede cenu robe...cena NE MORA biti "fiksna" vec okvirna, bar u prvom postu odnosno u tek postavljenom oglasu kasnija cena se moze dogovarati preko privatnih poruka,
Lice koje postuje oglas, MORA biti ucesnik diskusija na forumu, bar 5 postova sedmicno, statistika se moze proveriti.

Ima tu jos dosta toga...npr. kada se roba proda ili oglas nije aktuelan niko ne obavestava moderatore da bi znali da brisu temu ili da je zakljucaju!

Sačuvana

Ruki

• Član Administracije
  • Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • Flyfisher
Odg: Primedba
« Odgovor #1 poslato: 01 Oktobar 2010, 19:50:06 »

ocekivao sam bilo kakav odgovor...
Sačuvana

tommylee

• Član Administracije
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #2 poslato: 01 Oktobar 2010, 22:42:18 »

Ti se sutra spremi za jednu ekspediciju,jezersku,a o ovome ćemo da razgovaramo mi admini.Znam šta pričaš to je na svim forumima problem.
Sačuvana
Prvi mušičar u Zvorniku

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #3 poslato: 01 Oktobar 2010, 23:14:47 »

Ja ih i ne pratim skoro. Neko se druzi iz koristi neko sto nas postuje. Sto ljudi sto cudi
Sačuvana

OLOVO

• Skobaljaš
  • *
  • Van mreže Van mreže
    • Vukovi sa DUNAVA
« Odgovor #4 poslato: 09 Oktobar 2010, 07:31:16 »

da, kad tebe ne moze zeznuti , a ostali da armurorom devetkom krive kicmu nekome za fushovanu robu itd.itd, niste mali, svega ima , a i svega ste se naslushali ako ne i iz licnog iskustva onda preko drugara ili cuje se , mali je ovo svet.
Sačuvana

Chuck Norris je brojao do bezbroj - dvaput.

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #5 poslato: 09 Oktobar 2010, 10:07:50 »

Druze ja oglase gledam kao buvljak. Ne mora da znaci da sve valja sto se valja.  Nisam za to da se zakljucavaju volim da pogledam ko sta prodaje. Mislim da su bogati i veliki oglasi dobri za forum. Verovali ili ne velika posecenost je buvljaka. Nama je to u krvi ostalo od 90 tih godina. Svako nek otvori 100 ociju sta kupuje. Stapove i masinice ne uzimati dok ih ne vidite valjda toliko znate ?
Voblere i sitnice ok.
Sačuvana

vrabac

• Zelenkaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • K&R uhvati i pusti
« Odgovor #6 poslato: 13 Oktobar 2010, 00:39:55 »

Društvo evo i mene.
Ja sam Vrabac, suvlasnik i administrator sajta www.varalicar.rs i pošto se moj kolega Brus već učlanio na ovaj forum imao sam želju da isto uradim i ja.
Vaš kolega hucho marko ili global moderator čini mi se pre par dan je postao naš član pa mu ovo dođe kao reciprocitet jel.
Pošto smo bili zamoljeni sa njegove strane da obrišemo poznate vam slike to sam i uradio i nadam se da sada niko više zbog toga neće imati problema.
Pozdrav svima momci pa se čujemo  smiley009
Sačuvana

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
  • r
« Odgovor #7 poslato: 13 Oktobar 2010, 01:22:32 »

Dobro nam dosao  smiley010 smiley010

Da ja sam se i zalio i uclanio  smiley013 ali  stavrno nemam reci, iznenadili ste me korektnoscu i ti i Brus da nemam reci hvale ,zao mi je sto se to uopste desilo,nadam se lepom druzenju, a i pecanju smiley004
Sačuvana
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina

Vlada Tadic

• Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #8 poslato: 13 Oktobar 2010, 15:17:41 »

Momci to je neki novi forum ?
Mislim da ste trebali drugo ime dati vec ima isti ali ok ja nisam kompetentan da pricam o tome.
Sve pohvale za sajt tj forum treba sto vise popularizovati sportski ribolov.
Mi smo mala drinska kafanica za pice sa nogu exxex
Sto se tice slika slobodno koristite nase samo podpisite da je uzeto sa foruma. Mala reklama nama a i mi ako uzmemo podpisacemo da je vasa.

Sačuvana

jaksa

• Klenaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #9 poslato: 14 Februar 2011, 15:51:32 »

Društvo evo i mene.
Ja sam Vrabac, suvlasnik i administrator sajta www.varalicar.rs i pošto se moj kolega Brus već učlanio na ovaj forum imao sam želju da isto uradim i ja.
Vaš kolega hucho marko ili global moderator čini mi se pre par dan je postao naš član pa mu ovo dođe kao reciprocitet jel.
Pošto smo bili zamoljeni sa njegove strane da obrišemo poznate vam slike to sam i uradio i nadam se da sada niko više zbog toga neće imati problema.
Pozdrav svima momci pa se čujemo  smiley009
Evo posto sam sad tek video ovu temu zeleo bih javno da se izvinim clanovima foruma drina rs i varalicar rs i posebno huchu marku jer sam ja bez odobrenja skinuo oko 50 slika sa foruma i postavio na varalicar rs, mada u pravilniku ne pise da je to nedozvoljeno ali sta je bilo biloje i drago mi je da je nakraju ispalo super i da smo stekli nove kolege i nova prijateljstva.Jaksa
Sačuvana
Blago majci koja Savu rodi,i Srbima dok ih Savo vodi.

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
  • r
« Odgovor #10 poslato: 14 Februar 2011, 16:00:22 »

Sa razumnim ljudima sve se lepo i lako dogovori ,i meni je zao sta je bilo al ispravili smo i sto je najvaznije to nas je zblizilo za neverovati al je tako ,i jako sam srecan zbog toga smiley010
Sačuvana
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina

vedran

• Štukolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #11 poslato: 28 Februar 2011, 11:59:12 »

Zamolio bi pojedine članove da prije nego što pošalju post obrate pažnju na naslov teme gdje ga postavljaju,jer sve se češće događa da u galerijama ulova imamo pitanja tipa kako se lovi ova riba i sl. ako ovo pređe u praksu uskoro će nam teme izgledati kao rizi-bizi ili bosanski lonac smiley010 .
Sačuvana
http://handmadevobleriliba.tk/
 Poštovalac lika i djela Svetislava Basare

tommylee

• Član Administracije
  • Mladičar
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #12 poslato: 28 Februar 2011, 13:06:44 »

Upravo tako!
Mi admini izbjegavamo da "solimo" pamet ljudima da ne bi bili kao desetari.Ali zbog obima tema i postova,valjlo bi obratiti pažnju.
Sačuvana
Prvi mušičar u Zvorniku

sale

• Skobaljaš
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #13 poslato: 24 Avgust 2011, 18:39:19 »

Imam jednu primedbu na urednika , tj loseg pecarosa , 
zasto napises opsiran post pa posle toga zakljucas temu da niko ne moze da odgovori ???
Zasto na primer ne zakljucas pre tog famoznog poslednjeg posta ,naravno tvog >>

Sačuvana

Shadrap

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #14 poslato: 24 Avgust 2011, 18:45:34 »

Hahahaaaaaaaa!  smiley007 smiley008 smiley007   Ne vredi Sale, batali...  smiley018
Sačuvana

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
  • r
« Odgovor #15 poslato: 24 Avgust 2011, 19:21:13 »

Pozdrav Aco  smiley010

Sale , resicemo sve probleme ,izvinjavam se ali  svi ste  malo preterali, svi zajedno niko nije ostao uzdrzan bar a sekun vec odma na krv i noz ,ljudi sta bi bilo sa Drinom kad tu energiju nebi trosili na bezpotrebna prepucavanja oko nacina lova ili velicine riba ljudi razmenjujte misljenja al nemojte mrzeti drugog ako ima razlicito  smiley017

Sačuvana

Shadrap

• Mrenolovac
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #16 poslato: 24 Avgust 2011, 20:56:12 »

Otpozdravljam...  smiley010 smiley007 smiley009
Sačuvana

slap

• Skobaljaš
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #17 poslato: 24 Avgust 2011, 21:36:39 »

Niko ovdje nikog ne mrzi,bar ja ne...svi imamo pravo na mišljenje kao i na to da ga iznesemo,sviđalo se nekom ili ne...to je bilo čisto kafanski...znači,nema ljutnje... smiley034
Pozdrav sa Une! smiley009

Sačuvana

dankantar

• Klenaroš
  • *
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #18 poslato: 24 Avgust 2011, 22:19:22 »

Na forumu nista novo...sve isto kao u novembru i decebru. Neko ce shvatiti.
Bravo momci  smiley019 smiley019 smiley019
Sačuvana
lovi...ulovi...pusti

hucho marko

• Administrator
  • Mladičar
  • *
  • Na mreži Na mreži
  • r
« Odgovor #19 poslato: 24 Avgust 2011, 22:31:32 »

Drago mi SLAP ,i ja mislim da smo mi normalni ljudi koji se razumeju ,u pravoj kafani tesko da bi dolo do ovakve svadje zbog ovakvo banalni stvari al ovo je virtuelni svet sta da se radi nismo svi visti da pisanjem iskazemo svoje misljenje a da se to drugacije ne protumaci ,sta da se radi .

Denkantar,ne razumem bas najbolje pa nebi da pogresno prokomentarisem  smiley010

Ova tema i postoji ,da se napisu svi komentari koji bi doprinelu boljem radu foruma ,i PRE SVEGA PRIJATNIJEM BORAVKU CLANOVA ,jel politika foruma nije postojanje i popularisanje koje ce doneti bilo kakvu zaradu ,nece biti povlascenih kojima se mora ici niz dlaku ,cilj je da svako moze da ukuca rec DRINA i na jednom mestu sazna sve sto ga interesuje o reci ,prirodi ,ribama ,a o ljudima nek sazna iz naseg nacina pisanja  smiley010
Sačuvana

Rijeka Drina List Ribolov Musicar Varalicar.rs