Imam jednu primedbu na deo foruma koji se smatra malim oglasima. Primetio sam da ima par ljudi koji postavljaju oglase tipa>> prodajem to i to o ceni na pp.
Sta je tu tajna pa cena ne moze da se upise, ili bar okvirna cena i obavezan opis proizvoda, pa bar link ka nekom sajtu gde postoji review za isti?? Cemu misticnost?? Takodje neki koriste forum samo radi gore navedenog dela foruma!!! Zasto ne ucestvuju u diskusijama kao i ostali clanovi vec, bicu slobodan da kazem, "ZLOUPOTREBLJAVAJU" postojanje jednog ovakvog sajta.
Misljenja sam da bi u pravilnik oglasavanja trebalo uvesti sledece:
Lice koje postuje oglas, mora da navede osnovne karakteristike robe koju prodaje,
Lice koje postuje oglas, mora OBAVEZNO da navede cenu robe...cena NE MORA biti "fiksna" vec okvirna, bar u prvom postu odnosno u tek postavljenom oglasu kasnija cena se moze dogovarati preko privatnih poruka,
Lice koje postuje oglas, MORA biti ucesnik diskusija na forumu, bar 5 postova sedmicno, statistika se moze proveriti.
Ima tu jos dosta toga...npr. kada se roba proda ili oglas nije aktuelan niko ne obavestava moderatore da bi znali da brisu temu ili da je zakljucaju!