Ovako... ako neko slučajno zabeleži kvalitetan snimak kamerom, neka ni ostavi traku ( DV kaseticu ) . Ja ću se potruditi da snimam što više i kada god riba negde radi a neko lovi, neka me zove , pa ako sam slobodan da idem sa njima da snimam. za 2 odlaska, potrena mi je samo 1 kasetica ( oko 400 din ) . Snimke ću slupljati celu sezonu i ako se slažete, samo na kraju osnovne troškove ( DV kasetice ) da podelimo. Neće biti ni po 200 din. Onda ću zamoliti čoveka , profi montažera , da uradi spot. Takođe, on će angažovati i tonca......
Inače, takva stvar košta mnogo i ako pitate profi montažere, neće hteti ni da razgovaraju bez bar 200 evra, jer montaža emisije bilo koje je od 500 evra pa gore ( govorim za Bgd i ljude sa kojima sam u kontaktu , koji su završili FDU ) .
Pošto imam prijatelja, koji je filmski reditelj, možda dobijemo i gratis, što će i biti
Častiću čoveka 20-30 eura i to je to.
Hoću da ubacim u spot na prvom mestu one koji su najaktivniji na forumu i vlasnike foruma , ali i sve druge koje budem snimio !
Hoću da predstavimo na prvom mestu reku Drinu !!!! Ali i pritoke
Spot bi trajao možda i do 10 pa i 15 minuta, jer bi obuhvatao lov grabljivica, šarana, bele ribe , mušičarenje....
Ubaciti kadrove poribljavanja nekog , ekološku akciju, takmičenja....
Tu reditelj radi kompletan scenario..
Ono što je do naš , jesu dobri snimci. BEZ PRETERIVANJA , REALNO, BEZ ULOVA SA REKA I JEZERA KOJI NISU ''NAŠI''....
jednostavno :
TEAM Drina.in.rs !!!!